Fekete Özvegy  Piramis Pasziánsz

Csak a legjobb online Piramis Pasziánsz játékok ... Gyere és játssz kedvenc online Piramis Pasziánsz játék ingyen!

 

Pyramid Pasziánsz Játékok

Piramis Pasziánsz ókori Egyiptom
Ancient Egypt Pyramid SolitaireTudna segíteni építeni a látványos piramisokat az ókori Egyiptom ismét ebben a szórakoztató piramis pasziánsz játék? Távolítsuk el a különböző kártyát a piramis kiválasztásával pár kártyát, ha összeadja 13. Ace counst mint 1, Jack, mint a 11. és a királynő 12. Király számít 13 és el lehet távolítani a saját. Az összes többi lap színével értéke ..

.Piramis Pasziánsz
Pyramid SolitairePróbálja tisztázni a piramis azáltal, hogy pár lapot ebben a hátborzongató változata a népszerű piramis pasziánsz játék. Az egérrel válassza ki pár lapot, hogy összeadja 13. bubi számítanak 11., Queens, mint a 12 és. Kingsas 13 és el lehet távolítani a saját nélkül képeznek egy pár .......

 

Pyramid Solitaire
Pyramid SolitairePyramid Solitaire egy jól ismert pasziánsz játék néha egyszerűen ismert Pasziánsz. Próbálja meg eltávolítani az összes kártyát a piramis. Kings lehet eltávolítani magukat, az összes többi kártyákat lehet távolítani megfeleltetett másik lapjait, hogy összegük 13. Ha elakad, kattintson a fedett fedélzeten foglalkozni az új kártyát .....

 

Piramis Pasziánsz Deluxe
Pyramid SolitaireEgy másik nagyon szórakoztató piramis pasziánsz játék .... Ez egy megtévesztően egyszerű játék szoliter. A cél ennek a piramis Pasziánsz játék lényege, hogy törölje az összes különböző kártyák eltávolításával kombinációk 2-kártyákat, összesen 13 pontot ..... Élvezd a piramis Pasziánsz online!

Piramis Pasziánsz
Pyramid Solitaire>A szórakoztató ingyenes piramis pasziánsz játék. A cél ennek a piramis pasziánsz játék lényege, hogy az összes kártyát az alapítvány. Akkor küldje bármely két kártyát, ha az összegük 13. Kings lehet mozgatni a saját. Have fun játszani ezt az ingyenes online Piramis Pasziánsz játék!

TriPeaks Piramis Pasziánsz
Tri-Peak SolitaireIngyenes online tripeaks Pasziánsz Card Game - Kattintson a kártyákat a tabló, amelyek egy magasabb vagy alacsonyabb érték, mint a jelenlegi kártyát a készlet halom. Töröljük a tabló hogy teljes a kör, és lépni a játék ....... Jó játékot ebben az ingyenes online Tri Peak Pasziánsz kártyajáték!

Fekete Özvegy | Pasziánsz Játékok | Klondike Pasziansz | Admirális Pasziansz | Piramis Pasziansz