Fekete Özvegy  Klondike Pasziánsz

Nálunk a legjobb online pasziánsz játékok ... Gyere játszani a kedvenc online Klondike pasziánsz játék ingyen!

 

Klondike Pasziánsz játékok

Klondike Pasziánsz
Klondike SolitaireA cél a Klondike pasziánsz, hogy mozog a kártyát az alapítvány a megfelelő sorrendben ász a király. Lehet egy kártyát egy másik kártyát, de csak akkor, ha a kártya kisebb, mint a többi kártyát egy és ruha váltakozó. Tudod mozgatni több lapot egyszerre. Tud tenni egy király egy szabad cella.

Tournament Klondike Pasziánsz
Tournament Klondike SolitaireIngyenes online Klondike pasziánsz játék. A pasziánsz játékban mindannyian ismerünk és szeretünk. Klondike pasziánsz. Csak ezúttal verseny szabályait és a pontozás. A cél ennek a bajnokság Klondike pasziánsz játék az, hogy a lehető legmagasabb pontszámot ..... Élvezd ezt az ingyenes Klondike pasziánsz játék online!

Crystal Klondike Pasziánsz
Crystal Klondike SolitairePróbáld ki ezt arany klasszikus, 7-card "Klondike" Solitaire! Rendezzük a Sikátor ruhák az otthoni halom, és látni, hogy hány kör törölheti! Három nehézségi szint, akkor játszani egy szép és szelíd alkalmi játék, vagy próbálja "Expert" játékmód (a kaszinó szabályok) Ha elakad, csak nyomja meg a tipp gombra! De vigyázz - ez a játék is rendkívül addiktív !.

Klondike Solitaire
Klondike SolitairePróbálja meg az összes kártyát a felső sarokba. A szabályok a következők; A jobb felső sarokban nek kell követni a példát, és legyen ász a király is felhalmozódnak a kártyák alján, de kártyák lehetővé kell tenni, váltakozó színek és csökkenő sorrendben ...

Solitaire Titans
Solitaire TitansA szociális pasziánsz játék pasziánsz titánok; jellemző a karaktert legénysége Tenisz Titans játék Skunk Studios. Ez a klasszikus pasziánsz mindannyian ismerünk és szeretünk, de saját személyiségét és egy nagyon jó rendszer magas pontszámot. Tudod kihívás a világ, vagy speciális barátok.

Klondike Pasziánsz
Klondike SolitaireKlondike türelem a jól ismert és rendkívül népszerű online játék néha néven egyszerűen Solitaire. Minden kártya a játékot kell vinni az alapjait öltöny érdekében, és rakható a tabló fekete - piros csökkenő sorrendben ....

 

Fekete Özvegy | Pasziansz Játékok | Klondike Pasziánsz | Admirális Pasziánsz | Piramis Pasziánsz